Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwimarmelad med apelsin

 
Skriv ut

God marmelad på kex och rostad bröd eller som fyllning i tårtor, rulltårtor mm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kiwifrukterna tunt och skär dem i bitar.
  2. Pressa apelsinen och citronen.
  3. Blanda kiwin, apelsin- och citronsaften med syltsockret i en rostfri gryta.
  4. Koka upp och låt koka i 2 minuter.
  5. Ta kastrullen från värmen. Häll ev i apelsinlikören.
  6. Skumma och rör i 5 minuter för att hindra att frukten flyter upp.
  7. Fyll marmeladen på varma burkar och förvara den kallt. Förvaras i kylskåp upp till 6 månader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.