Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwipaj

 
Skriv ut

Kiwi är suveränt gott - kiwipaj är...ja vad tycker du?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman smöret med de torra ingredienserna till en smulig massa. Tillsätt ägget. Arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Kavla eller tryck ut degen i en pajform, ca 28 cm i diameter.
  3. Låt vila kallt i 30 minuter. Nagga botten.
  4. Förgrädda pajskalet i 200°, 10-15 minuter.
  5. Skala och skiva kiwin. Fördela skivorna över pajbotten.
  6. Vispa samman ägg, grädde och socker.
  7. Häll det över frukten.
  8. Grädda i 175°, ca 25 minuter.
  9. Servera med vaniljglass eller lätt vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.