- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Mellanting av tårta och paj. Gott till ett glas portvin.
Instruktioner
- Hacka samman matfett, mjöl, bakpulver och socker till en deg, för hand eller med maskin. Lägg degen kallt medans du tillagar vaniljkrämen.
- Tillaga vaniljkrämen enligt paketets anvisningar. Kyl den snabbt.
- Tryck eller kavla ut degen i en rund form med veckad, lösningstagbar kant, ca 25 cm i diameter. Lägg en folieremsa runt kanten.
- Grädda pajdegen i 225 C ca 25 minuter. Låt pajskalet svalna.
- Fyll pajskalet med vaniljkräm. Skala kiwifrukten, skär dem i inte alltför tunna skivor. Täck tårtan med dessa, lite omlott. Grovhacka nötter och strö dessa över.
- Servera tårtan väl kyld.
Publicerat den
4 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Säkert jättegod!