Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kjellepytt

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min kära sambos paradrätt, användes med fördel till rester dan efter. Ljuvliga dofter och smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korv och kött i bitar, skär purjolöken i skivor och pickelsen i små, små bitar.
  2. Ha fett i pannan och ha i alla ingredienser och rör om och krydda, stek i några minuter tills allt är genomvarmt.
  3. Servera potatissallad, kapris, syltlök och rödbetor till allt efter smak..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.