Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdgodiskakor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Lätt som en plätt ! Behövs ingen ugn, ingredienserna har man oftast hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en kastrull. Smält smöret på inte för hög värme. Stäng av plattan.
  2. Blanda ned övriga ingredienser, flingorna kan krossas något.
  3. Sätt ut ca 30 små muffinsformar, klicka sedan ut smeten. Ställ kallt för att stelna.
  4. Mums, när man är sugen på något sött.

Kommentarer (5)

  • Fiona 28 april 2008

    Riktigt sött och gott! Inte riktigt som dem vi gjorde när jag var liten, men en klassiker ändå!

  • marwis 6 maj 2008

    Jag har ibland i solrosfrön. Det blir ännu godare!!

  • marjub 12 maj 2008

    goda men jätte sött

  • bjuranna 30 juni 2008

    Bra "nödgodis" att göra när man blir sugen. Går ju bra att frysa in och ta fram styckevis, så man inte "råkar" äta för många.

  • Lisa66 29 maj 2011

    Precis så här ska ett recept vara, lätt att göra och supergott att äta. Detta har gjort succé i vår familj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.