Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdig brownie med kokosglasyr

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Otroligt god, kladdig, sliskig och chokladig brownie med en krispig kokosglasyr! Godast att äta kall direkt från frysen.

Ingredienser

Instruktioner

1. Smält smöret. Vispa sedan ägg och socker poröst. Rör sedan ner vaniljsocker, kakao och salt. Blanda sist i mjölet och smöret, vispa tills det blir en jämn smet. 2. Bred ut kakan jämnt i en smord långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter på 200 grader. 3. Gör glasyren medans kakan är i ugnen. Blanda alla ingredienser till glasyren i en kastrull. Sätt plattan på medelvärme och rör om tills smöret har smält och bildat en jämn smet. Låt det sedan koka upp och sjuda ett tag. 4. När kakan varit i 15 minuter ta ut den och bred glasyren jämnt över hela kakan. Låt den sedan grädda i ugnen i 10-15 minuter. Tills glasyren har fått en gyllenbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Miaria 29 juli 2010

    Ja, dom här kakorna är riktigt sliskiga o goda, men man ska väl njuta utav livet o vad det ger. Ät o må gott med dessa otroligt goda kakor. Miaria

  • Jakobson 14 mars 2011

    Hur goda som helst.. :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.