Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdig chokladkaka

 
Skriv ut

Skall alltså vara kladdig inuti. Förödande god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en 1½-liters form med löstagbar botten. Rör samman alla ingredienserna utom smöret. Tillsätt smöret och rör till en jämn smet. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter. Stjälp upp kakan försiktigt och låt den kallna. Vispad grädde är gott till.
  2. Kakan går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.