Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdig chokladkaka med limebananer

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Choklad och banan - en härlig kombination

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker varmt i vattenbad. Vispa kallt i isbad. Tillsätt smält smör och choklad och vänd ned mjöl. Ställ kallt. När degen kallnat - baka på 175°C i 7 min.
  2. Limesås Riv skalet. Pressa juicen och tillsätt sockervatten och koka ner till simmig konsistens. Skiva bananen tunt, lägg på tallrik och strö råsocker över. Bränn gärna med brännare (annars går det precis lika bra). Grädda i 180°C i 8 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.