Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdiga cupcakes

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Superenkla, supergoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Rör ihop socker och ägg. Blanda in resten av de torra ingredienserna. Tillsätt det smälta smöret.
  3. Klicka ner smeten i muffinsformar (fyll ca halva formen).
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 9-11 minuter (beror på hur kladdigt man vill ha det).
  5. Frosting: Vispa ihop smör, florsocker, vaniljsocker och vatten/kaffe. Vispa ner philadelphiaosten. Tillsätt någon färg om så önskas.
  6. Spritsa eller bred frostingen på cupcakesen när dom har svalnat, garnera med strössel/ frukt eller ätbara blommor.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Wednesday 30 december 2008

    Jag har glömt och skriva hur mycket philiadelphiaost det ska vara.. Men det ska vara 100gram.. bara så ni vet! :D /// Wednesday

  • Brava 16 mars 2009

    Det står inte hur mycket philiadelphiaost det ska vara i frostingen

  • Brava 16 mars 2009

    Oj, ursäkta. Såg inte kommentaren innan!

  • lillesparris 5 maj 2009

    Det här receptet är toppen. Jag har gjort dessa cupcakes flera gånger och de blir lika bra varje gång!

  • grill 29 april 2010

    Super goda. Kommer att göra dom flera gånger. Full pott från mig

  • malinembla 23 december 2010

    mums :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.