- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Denna gör min storasyster absolut bäst och det är hennes favorti kaka.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i äggsmeten. Tillsätt smöret.
Smörj och bröa formen och fyll den med smeten. Hacka chokladen grovt och stick ner bitarna i kakan.
- Grädda mitt i ugnen ca 20 min.
- Kakan är godast att äta kall och passar mycket bra med en klick lättvispad grädde.
Publicerat den
20 april 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
hmm.. står ingenting om choklad i ingredienslistan..
såg inget om hackad choklad i den men förmodligen kan man ta en stor bit marabou hacka och trucka ner en 200 grammare det är jag van att äta varjedag yvonne pira västerås