Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(2 kommentarer)  
Kladdkaka Kladdkaka
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna gör min storasyster absolut bäst och det är hennes favorti kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg, socker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i äggsmeten. Tillsätt smöret. Smörj och bröa formen och fyll den med smeten. Hacka chokladen grovt och stick ner bitarna i kakan.
  2. Grädda mitt i ugnen ca 20 min.
  3. Kakan är godast att äta kall och passar mycket bra med en klick lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • smulpajen1 21 april 2012

    hmm.. står ingenting om choklad i ingredienslistan..

  • lillajag51 21 april 2012

    såg inget om hackad choklad i den men förmodligen kan man ta en stor bit marabou hacka och trucka ner en 200 grammare det är jag van att äta varjedag yvonne pira västerås

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.