Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Snabb,lagom kladdig och väldans god.Smeten rör du ihop i en kastrull-inte en massa bunkar att diska!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en springform. Smält smöret i en kastrull och dra av från plattan. Rör i övriga ingredienser-äggen sist och blanda väl. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Låt svalna. Ät och njut!Gärna med vispad grädde till!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Kladdkakan95 6 mars 2009

    Jag gjorde den här kakan och den var jättegod verkligen!!;D Jag älskar mörk choklad så jag hade lite extra kakao i. Men det är en smaksak. Jag toppade även m,ed enn glasyr och serverade med grädde och konserverade persikohalvor. Detta recept är verkligen nåt att rekommendera!!!;D

  • Kladdkakan95 6 mars 2009

    Jag gjorde den här kakan och den var jättegod verkligen!!;D Jag älskar mörk choklad så jag hade lite extra kakao i. Men det är en smaksak. Jag toppade även m,ed enn glasyr och serverade med grädde och konserverade persikohalvor. Detta recept är verkligen nåt att rekommendera!!!;D

  • The_mama97mia 12 juli 2009

    toppen! jag korsbefruktade detta recept med ett annat som heter After Eight kladdkaka, så jag hade i after eight plattor i grytan, det doftar ljuvligt. Dock får min kaka stå inne mindre tid, har mindre form. Sen ska jag ha på After 8 plattor ovanpå med. Det blir nog kanon! SÅååååååå smidigt med allti ett tillagning liksom. Tips - brukar sikta ner både mjöl, kakao o vaniljsocker, blir absolut inga klumpar i då.

  • Disen 3 juni 2010

    Blev så glad att jag hittade receptet som jag glömde spara förra gången... men nu är det gjort. Ska baka kladdkakan idag igen för den stod på makens önskelista till kaffet ikväll. Självklart så blir det full pott. ...underbart god och enkel. Tack för receptet...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.