Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka..

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det finns många varianter på kladdkaka. Den här bakas på kakao och ska vara riktigt mjuk i mitten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.
  2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).
  3. Servera kladdkakan med grädde eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • shuhia 3 juli 2009

    är den good?

  • linneafranzen 9 november 2009

    den blev riktigt god! :)

  • mammanROSA 4 januari 2010

    Min dotter bakade den i kväll. Den var riktigt god, kommer vi göra igen. Hon siktade florsocker över.Blev fint.

  • ullis5 20 januari 2010

    ska baka den!::)

  • k_myhrberg 13 mars 2010

    underbar

  • monicadanell 30 maj 2010

    Hej jag har bakat din kladdkaka istället för tårta nu till morsdag jag hade vispgrädde och mandariner på burk den är super god kommer att göra den flera gånger du får en 5 av mej

  • r3lisys 15 februari 2013

    Receptet är en rip off av kocken Markus Aujalays recept! Länk: http://www.recept.nu/markus-aujalay/kladdkaka/choklad/kladdkaka/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.