Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Alltid lika god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175°. Låt smöret smälta i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. tillsätt de övriga ingredienserna och rör om tills allt är välblandat.
  2. Häll smeten i en smord form, gärna med löstagbar botten. Grädda i ugnen 30-35 min. kakan blir låg och skall vara lite kladdig i mitten.
  3. Lägg tårtan på serveringsfat. Pudra över med florsocker.
  4. Serveras med lite vispad grädde, men går bra utan också.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Zofijah 24 december 2009

    Den varskit god och kommer fortsätta använda detta resept! Tack så hemkt mycket // Sofia Jensen

  • Grecco88 13 januari 2010

    Jätte god och enkel kladdkaka! Har redan gjort den ett x antal gånger och lika god varje gång!

  • prippel 26 februari 2010

    Supergott!

  • sara010709 21 maj 2010

    jag tycker att kladdkakan ser jättegott ut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.