Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En av de godaste kladdkakorna jag ätit! Perfekt kladdig, lagom söt. Mmmmm!

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. 3. Smält smöret på låg värme. 4. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt sedan smöret. 5. Blanda mjöl, vaniljsocker, kakao och salt. Rör ned det i smeten. 6. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 20 min. 7. Njut tillsammans med vispad grädde och mandariner. Mmmmm...

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Svennis 8 november 2007

    Jo, du hade faktiskt rätt om kakan, den var riktigt god. Frugan har snott receptet nu.

  • trampolin 16 januari 2008

    Jag hade inte så mkt socker hemma så jag tog en dl sirap också. Min kaka blev inte så kladdig, det kan ha berott på sirapen eller att jag tog ut den för sent. God annars :)

  • fiskar 16 februari 2011

    Hej jag baka den till alla hjärtans dag Jag pudrade den med florsocker och la jag på gele hjärtan den var mycket god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.