Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Helenkel och snabb. Och framför allt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker, kakao vaniljsocker och kanel. Smält margrarinet och häll i det. Rör om. Rör ner äggen, ett i taget, i smeten. Rör sedan ner mjölet.
  2. Häll smeten i en lagom stor form och grädda på 175 grader i högst 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Allimac 30 november 2008

    Jag gillar kombinationen mellan choklad och kanel - supergott! Blev perfekt efter 20 minuter i ugnen. Det bästa betyget är ändå när provsmakarna frågar efter receptet! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.