Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergott! Använd en rund form med avtagbara kanter och gör helst kakan dagen innan du har tänkt att servera den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen på svag värme och smält smöret i chokladen. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner chokladsmeten i ägg och socker. Blanda vetemjöl och bakpulver. Vänd försiktigt ner detta i smeten.
  2. Grädda långt ner i ugnen 12-15 min i ca 225 *, den ska vara lös i mitten när du tar ut den ur ugnen.
  3. Servera med grädde eller mintglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • petrarask 17 oktober 2008

    Den här kakan hur god som helst

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.