Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Hur god kladdkaka som helst och som även blir kladdig i mitten som är så gott. Det är även gott med en klick grädde till.

Ingredienser

Instruktioner

1.Sätt ugnen på 175 C 2.Smält smöret i en kastrull 3.Lyft av kastrullen från plattan 4.Rör ner socker och ägg, blanda väl. 5.Rör ner de övriga ingredienserna så att allt blir väl blandat. 6.Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbara kanter, ca 24 cm i diameter. 7.Grädda mitt i ugnen ca 20 min. 8.Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. 9.Låt kakan kallna. 10.Pudra över florsocker. 11.Servera med grädde eller glass och frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.