Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

De här är den godaste kladdkaka jag har ätit :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160° C Lägg bakplåtspapper, som du har klippt till, i botten på formen. Smält smöret. (hacka dajmen). Blanda ner alla ingredienserna i en bunke, rör om till en jämn smet. Häll smeten i bakformen och ställ den i ugnen i 30-35 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.
  2. Serveras med vispad grädde eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 23 februari 2009

    Syndigt gott. Tillsammans med vaniljglass o hemgjorda maränger blev det en riktig sockerchock framför deltävlingen för melodifestivalen. Tyckte speciellt om dajmbitarna som krunchade när man åt den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.