Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kakao och ½ dl socker Rör ihop resterande socker och ägg (ej vispas) Blanda kakaosocker, vaniljsocker, mjöl och tillsätt äggblandning. Tillsätt det smälta smöret Grädda i ugnen ca 30 minuter i 175 grader

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Fridalius 22 november 2010

    Har idag bakat kladdkakereceptet ovan, lade till hela valnötter för lite krisp. Nu återstår tyvärr väntan på att den ska svalna och stelna, återkommer strax med betyg, lägger till en bild.

  • Fridalius 22 november 2010

    Nu har vi provsmakat kakan som var perfekt knäckig i kanten och perfekt kräkig i mitten. Väl söt eftersom jag inte hade grädde eller glass till, men dock en femma .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.