Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader.Vispa ägg och socker luftigt. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret. Smörj och bröa en form.Blanda äggsmet och mjölblandning. Rör ner smöret och fortsätt röra tills smeten blir slät.Häll upp smeten i formen.Sätt in formen när ugnen är 200 grader varm.Sänk genast till 175 grader och låt stå i 10 minuter. Sänk sedan till 150 graderoch gräddai ytterligare 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.