Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka a la marabou

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

MUMSFILIBABBA

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 g. Smält smör. Lägg i chokladen i smöret så det smälter ut. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Tillsätt tillsist smör&marabou blandingen. Smöra och bröa formen. Häll i smeten. Ha den i ugn ca 12-15 min. Håll koll, så den är kladdig i mitten. Servera med glass eller grädde och bär!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.