Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka av choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god kladdkaka. Det här receptet kommer från min kompis mamma. Jag kunde inte önska mig något godare när jag var liten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser och häll det i en smord rund plattform. Stoppa in kakan i mitten av ugnen i 175° . Efter ca 20 min är det dags att börja med garneringen (smeten).
  2. Blanda ner ingredienserna till smeten i en kastrull och koka upp. När kakan kommer ur ugnen, stick då hål i kakan med en gaffel. Häll nu den varma smeten uppe på kakan så den rinner ner i hålen. Det är det som gör det kladdigt. Låt kladdkakan svalna något. Servera med vipgrädde

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wuxenbar 16 maj 2010

    Åhh! TACK FÖR DETTA RECEPT! :D du vet inte hur länge jag letat efter ett enkelt kladdigt recept på kladdkaka! sjukt god var den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.