Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka för allergiker

(1 kommentar)  
Skriv ut

Perfekt och god kladdkaka för de som är allergiska mot mjölk, ägg, mjölk m.m eller som kanske är vegetarianer. God för alla och lätt att göra! Enjoy!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör/margarin. Rör i 2 msk ljus sirap. Blanda i socker och sikta i mjöl och kakao. Blanda i vätskan. Grädda i 175 grader i 20 minuter. Låt stelna kallt gärna över natten och ta fram en stund innan servering.
  2. Servera med glass, grädde eller vad du själv känner för :)
  3. Går jättebra att göra gluten, ägg, laktosfri!!!
  4. enjoy!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bastard 28 juni 2011

    Jättegod!! Tack Madeleine!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.