Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka i långpannan med körsbär och nutellatopping

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Choklad, körsbär, kaffe och nutella – alla godsaker på en gång i en smarrig långpannekaka. Kakan går fint att frysa in, både med och utan topping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Kärna ur körsbären och hacka chokladen grovt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt smält smör och kokande vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dessa i smeten.
  3. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper och toppa med körsbär och choklad. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.
  4. Rör nutella och kallt kaffe till en slät smet och bred ut denna över kakan. Skär kakan i bitar och toppa varje bakelse med ett körsbär.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.