Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka i ugnsplåt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ska det bli fest, bjud på dessa!

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kläck äggen i en står bunke. 3. Blanda ihop socker, vaniljsocker, kakao, salt, bakpulver och mjöl i en annan bunke. 4. Smält smöret på spisen och låt det svalna lite. 5. Häll ner de torra ingredienserna i små doser över äggen, blanda ihop allt till en smet. 6. Tillsätt smöret och blanda ihop noggrant. 7. Smöra ungsplåten och häll över lite strö bröd. 8. Häll ner smeten i plåten och in i ugnen. 30-35 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ellysdotter 14 juni 2011

    Hej ! Är inte bilden lite missvisande ????

  • MikaelaMELA 15 juni 2011

    Det var den ända bilden jag hade för tillfället på en sådan kladdkaka. Jag bakade i ugnsplåt och skar ut ett hjärta och delade upp resten i bitar :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.