Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka lyx med choklad och hasselnötter

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mycket smarrig kladdkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä in botten med smörpapper på en form med avtagbar botten. Smält smör i mikron. Vispa ihop socker och ägg lätt. Mät upp mjöl kakao och vispa ner i äggsmeten tillsammans med smöret. Häll i smeten i formen och klicka ut nutella över kakan. Grädda i ugnen 200 grader 10-12 minuter. Låt svalna.
  2. Topping: Smält chokladen i mikron försiktigt rör lite så den inte blir torr. Hacka nötter grovt ha i hälften i chokladen och strö hälften över låt svalna i kylen. Servera med lätt vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.