Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med after eight

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god kladdkaka med mintsmak av after eight.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form med avtagbar kant. Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i äggsmeten. Rör ner det smälta smöret i smeten.
  2. Häll smeten i formen och bryt after egiht i bitar och tryck ner dem i smeten. Sätt kakan längst ner i ugnen i ca 15-20 minuter. Den ska vara kletig. Låt svalna gärna över natten i kylskåpet.
  3. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • TaMaAa 2 januari 2010

    Oj så gott det blev. Alla kalasgäster tyckte om den.

  • sannakroger 18 april 2012

    Jättegod kaka! Alla som smakade tyckte om den! Enligt min smak blev den lite för kletig men så hade jag den inte i kylen över natten heller. Men nästa gång ska jag nog låta den stå inne lite längre i ugnen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.