Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med banan och pecannötter

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kladdigt gott med överraskande bitar av bananer och hela nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter.
  3. Smält smöret på låg värme (eller använd flytande margarin). Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret.
  4. Rör ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i äggsmeten.
  5. Skär bananen i tjocka skivor rakt ner i smeten och häll i pecannötterna och rör runt.
  6. Häll smeten i formen och grädda i ca 20 minuter. Kakan ska vara rejält kladdig i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.