Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med chili

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kladdkaka med smak av chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet i en gryta på spisen. Rör därefter ner ägg, muscovadoråsocker, kakao, vaniljsocker, vetemjöl och chili. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm i diameter. Grädda i ca 25 minuter i 175°.
  2. Servera kladdkakan med lättvispad grädde och färska, frysta eller passerade bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.