Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med Daimtopping

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kladdkakan når nya höjder med en kladdig och knaprig topping!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl. Häll smeten i en smörad och bröad form. Grädda ca 18 minuter. Låt svalna.
  3. Daim-topping: Smält ihop smör, socker, kakao, mjölk och vetemjöl i en kastrull. Koka inte!
  4. Häll såsen ovanpå den avsvalnade kakan. Strö över hackad daim. Servera kakan eventuellt med vispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.