Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med havregryn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Oslagbar i nästan alla sammanhang, från barnkalas till fika med svärföräldrarna.Den går att frysa och passar bra med glass, frukt och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner socker, havregryn och ägg. Sikta ner mjöl, kakao samt vaniljsocker. Rör om allt och häll det i en klädd långpanna. Grädda efter koll, den ska vara färdig men lite kladdig. Skär i rotor när den svalnat.
  3. Lycka till

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LEDIVO 18 januari 2009

    Goda, snabbt lättbakade. Kommer att göra dem fler gånger. Du fick en 5:a TACK för ett bra och enkelt recept//KAROLO

  • _chokladbiten_ 31 januari 2009

    Kanonkaka! Verkligen god när man la hackad choklad på. :) Tack för receptet. Kommer att vara en ny favoritkaka. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.