Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med knäcktopping

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Göres dagen före passar med lättvispad grädde

Ingredienser

Instruktioner

Kaka: Smörj springformen 24 cm i diameter Smält smör och choklad i micron blanda väl Vispa äggen lätt tillsammans med sockret blanda i chokladsmeten Blanda i mjöl och salt i smeten Häll smeten i formen och grädda i 14 min i 200 C Ta av kanten på formen och låt kakan svalna helt Topping: Smält smöret tillsammans med socker,sirap,grädden och kakaon Koka tills det kommer upp till en temp av 114C använd en termometer Rör i startflingorna och bred ut över kakan DIREKT och låt det rinna över kanterna med

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.