Du måste snabba dig om du ska lägga rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Rutorna går utmärkt att frysa om du har några kvar...åtgången brukar vara total...
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Undrar om man kan byta Muscovadoråsocker mot något annat socker, finns inte i våran butik? Mvh Maria.
Hej! Har du farinsocker så går det säkert bra, om inte ta vanligt socker. Möjligtvis får du en lite annan smak än med muscovadosocker.
Jättegod med äppelsirap i toskasmeten!
MUMS!!!
Helt sjukligt fruktansvärt god :) ja gjorde halva satsen i en sån rund form med löstagbar botten, de va lagom.
Okej säkert god, MEN herregud vilken onyttig kaka!!!! EN kaka med mer fett och socker kan man väl knappast hitta. ett halvt kilo socker och 200 g smör i kakan och en halvliter socker arter 3 dl grädde och ytterligare 125 g smör på fyllningen
På tok för söt och vi brukar gilla sånt som är sött och sliskigt. Kan inte förstå hur alla har lovordat denna. Det var för tjockt kokostäcke som tog över helt. Kände inte ens smaken av chokladkakan och allt de sockret plus sirapen. Tur att jag bara gjorde halv sats. Det blir till att mata maskarna i komposten. urk
Tyvärr alltför söt!