Denna kaka är förföriskt god!!!
Instruktioner
- Toscasmet:
Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och sjud en minut.
- Kladdkaka:
Smörj och bröa (2/3 ströbröd och 1/3 strösocker) en hög bakform med löstagbar botten på ca 22 cm.
- Rör ihop socker, sirap, ägg och det smälta smöret.
- Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och sikta sedan ned det i äggblandningen. Rör om försiktigt.
- Grädda i 150 graders ugn ca 10 minuter, slå på toscasmeten och grädda ytterligare 15-20 minuter.
- Kontrollera med en provsticka eller en kökstermometer, kärntemperaturen bör ligga på ca 95 grader, kakan ska inte vara helt genomgräddad.
- Kyl ned och servera med vispad grädde och rårörda hallon.
Publicerat den
3 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar