Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med Nugatti

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En variant på vanlig kladdkaka med hasselnötskräm i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en form med löstagbara kanter. Smält smöret och låt det svalna under tiden som du blandar det andra.
  2. Blanda ägg, socker vetemjöl, vailjsocker, bakpulver, salt och kakao i en bunke. Rör med en trägaffel. Tillsätt det smälta margarinet och rör till en jämn och fin smet. Blanda i hasselnötskrämen en msk i taget (varje sked måste blandas ut ordentligt innan nästa sked tillsätts). Häll smeten i formen och grädda den i mitten av ugnen i ca 25 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.