Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med saffran och vit choklad

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mortla saffranet med lite strösocker innan du rör ner för att få ut mer smak och färg. Serveras med en klick vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna, smält blockchokladen i en skål över vattenbad. Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Denna blandning rör du sedan ner bland de torra ingredienserna. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,
  2. Servera med grädde eller gräddglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.