Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med smak av mintchoklad

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mjuk, galet god och otroligt chokladig kladdkaka med smak av after eight som smälter i munnen! Väl värt att pröva!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält margarinet. Rör i choklad och After Eight-bitar så att de smälter in i blandningen. Tillsätt ägg, kakao och socker, rör tills smeten är jämn.
  2. Tillsätt vetemjöl, rör tills smeten är jämn. Rör ner smeten i en form och grädda mitt i ugnen 8-12 minuter beroende på ugnens effekt.
  3. När kakan är färdig, låt svalna och ställ sedan in i frysen ca 1 timme.
  4. Servera och njut!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tinjep 18 augusti 2012

    Ååå så gott!

  • chrishedin 24 augusti 2012

    Galet god är bara förnamnet

  • marikadrotz67 15 november 2012

    Jättegod och lättlagad kladdis. Tog bara hälften av kakaon. Kommer att göra den fler gånger. En kaka räcker till ca 10 pers. Speciellt om man har den som efterrätt. Fick mycket beröm för den.

  • Annakristinab 13 januari 2013

    Mmmm...Jätte god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.