Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med smaskigt chokladtäcke och marshmallows

(1 kommentar)  
Skriv ut

Riktig succe!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten. Smält smöret och rör ner i smeten.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda ca: 16 min på 175 grader. Låt kakan svalna.
  3. Chokladtäcke: Koka upp grädde och honung. Ta av från plattan och tillsätt resten av indredienserna under ständig omrörning. Låt glasyren svalna och bred på på kakan. Toppa med minimarshmallows.
  4. Ställ kakan i kylen tills innan servering!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • poissons 9 februari 2013

    Kladdkaka har jag gjort många ggr, men detta var första gången jag la chokladtäcke på. Mmmm, riktigt mumsigt. Jag följde inte receptet helt utan minskade på sockret i kakan till ca 1,5 dl. Detta recept kommer jag att göra fler ggr. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.