Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten.
Smält smöret och rör ner i smeten.
Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda ca: 16 min på 175 grader. Låt kakan svalna.
Chokladtäcke:
Koka upp grädde och honung. Ta av från plattan och tillsätt resten av indredienserna under ständig omrörning.
Låt glasyren svalna och bred på på kakan.
Toppa med minimarshmallows.
Kladdkaka har jag gjort många ggr, men detta var första gången jag la chokladtäcke på.
Mmmm, riktigt mumsigt. Jag följde inte receptet helt utan minskade på sockret i kakan till ca 1,5 dl. Detta recept kommer jag att göra fler ggr. :-)
Kladdkaka har jag gjort många ggr, men detta var första gången jag la chokladtäcke på. Mmmm, riktigt mumsigt. Jag följde inte receptet helt utan minskade på sockret i kakan till ca 1,5 dl. Detta recept kommer jag att göra fler ggr. :-)