Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med vit choklad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Riktig god med creme fraiche glasyren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form, Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Låt svalna lite. Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med choklade och smöret. Tillsätt ägg och rör om till en slät smet. Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min. Låt svalna.
  2. Blanda ihop creme fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred den över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.