Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med vit choklad och blåbär

 
Skriv ut

Kladdkaka kan säkert göras på oändligt många sätt och lika goda är dom allihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Låt svalna lite. Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med chokladen och smöret. Tillsätt ägg och citronskal och rör om till en slät smet. Häll smeten i den smorda och ströade formen. Grädda kaka i 175 g ca 30 min. Låt kakan svalna.
  2. Blanda ihop creme fraiche, florsocker och vaniljsocker. Bred glasyren över kakan. Strö över blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.