Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka special

(1 kommentar)  
Skriv ut

En kladdkak med inbyggd chokladsås. Gräddas ca. 10 minuter. Ätes till glass. Otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält blockchokladen och smör. Det går bra att använda ljuschoklad men kakan blir då också ganska ljus. (Jag funderar att kanske prova vit choklad någon gång.)
  2. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Rör i vetemjöl och bakpulver i äggblandningen och blanda sedan i den smälta chokladen och smöret. Häll smeten i en form. Grädda i ugn i 225 grader i ca. 10-12 minuter (inte mer). Den ska vara lös. (Om du använder en sockerkaksform med löstagbara kanter ÖPPNA DEN INTE.) Serveras direkt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • blunder 28 oktober 2008

    Vänligen plocka bort bilden från receptet. Du har inte rätt att använda den. /Anneli

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.