Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakecookies

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Chokladmättande läckerbitar som är en blandning mellan kladdkaka och cookies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör, farinsocker och socker poröst i en bunke. Tillsätt äggen och vispa en stund till. Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och smält choklad. Blanda bakpulvret med mjölet och rör ner det i smeten. Låt smeten vila i kylen i ca 15 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Klicka ut ca 1 msk smet till varje kaka på en plåt med bakplåtspapper. Lägg dem tätt isär eftersom kakorna flyter ut. Grädda kakorna mitt i ugnen i 12-13 minuter. Låt dem svalna på plåten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.