Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

För dig som gillar kladdkaka är dessa muffins underbara. Går utmärkt att frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda alla torrvaror och häll sedan i blandningen i ägg och sockersmeten. Tillsätt smöret och rör ihop allting. Klicka ut i muffinsformar.
  2. Grädda på 160 grader i 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Bappi 29 oktober 2009

    Supergoda men grädda inte en minut över :-) Gjort dessa två gånger i veckan och det säger väl allt *ler* Ps Skickade med dom på makens jobb första gången *skratt*

  • soccermum 14 oktober 2010

    Supergoda! Fast jag gräddar dem i 200 grader i 10-12 minuter :)

  • thegiirl 7 februari 2011

    tack gode gud för att interne finnst, utan ditt recept hade jag aldrig bakat världens go´aste muffins! älskar dom! :D

  • annis70 15 april 2011

    Men mums vilka goda,och sen att det blev så många tror jag fick ut 20 st.Perfekt som du säger att frysa ner,då kan man ta fram eftersom ;)) Absolut en 5:a för detta recept

  • db7 25 juni 2011

    Magiskt recept! Älskat hemma hos mig!

  • kajsa-74 11 februari 2012

    Mycket goda. Har bakat till jobbet och får ständigt nya önskemål att de vill ha :-)

  • 4mom 14 oktober 2013

    25 min i 160?? Mina kakor (och jag bakade många).. till en fest blev mer eller mindre stenhårda :( Inte kul.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.