Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins med fyllning

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Kladdigt goda med en ännu kladdigare fyllning. Mums! Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem försiktigt i äggvispet. Tillsätt det smälta smöret och rör till en jämn smet.
  3. Fördela smeten i muffinsformar (gärna i en muffinsplåt) och grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter.
  4. Blanda ingredienserna till fyllningen i en kastrull. Koka upp och låt koka i ca 10 minuter. Häll på fyllningen i fördjupningarna på muffinsen direkt när de tagit ut ur ugnen. Låt svalna.
  5. Förvara muffinsen svalt. De går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.