Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins med jordgubbssmet

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lyxigt god och enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kladdkakesmeten görs först enligt nedan: Först röres ägg, socker och vaniljsocker. Därefter röres alla andra ingredienser. Jag vispar inte smeten alls. Fördela smeten i 8 stora amerikanska muffinsformar.
  2. Ugn: 200 grader i ca 10-20 min (eller beroende på hur smetig man vill ha den). När de svalnat så fixas jordgubbssmeten.
  3. Jordgubbssmeten:
  4. Mosa först jordgubbarna. Blir rätt mkt vätska. Blanda ihop det med Kesella. För att kunna få lite tjockare konsistens så kan man ställa in det i frysen, dock inte för länge för då blir den frusen nästan som glass . Därefter garnera muffins med så mycket jordgubbssmet du önskar och lite bär på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.