Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins med lavendelsmak

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Choklad och lavendel är en ljuvlig kombination. Dessa muffins tar den traditionella kladdkakan till helt nya nivåer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda vaniljsocker, socker, muscovadosocker och ägg, vispa tills smeten är vit och pösig. Smält smör och blanda i smeten tillsammans med olja och sirap.
  3. Blanda samman de torra ingredienserna och vänd i dem i smeten. Spara en bit choklad till garnering, smält resten över ett vattenbad och blanda i smeten.
  4. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna med smet till 2/3. Grädda i ugnen i ungefär 12 minuter. Låt svalna.
  5. Garnera muffinsen med en klick grädde och riven mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.