Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkakemuffins med rik chokladsmak

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har gjort många chokladmuffins och kladdkaka men något så här gott i muffinsväg har jag aldrig ätit man kan bara inte sluta

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt på ugnen på 175 grader. 2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker riktigt pösigt. 3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten. 4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner i smeten. 5. Hacka chokladen och smält den över tt vattenbad och blanda i chokladen i smeten. 6. fyll formarna men lite mer än 2/3 delar av smeten. 7 Grädda dem mitt i ugnen i cirka 12 minuter, de skall sjunka ihop när de svalnar. 8. garnera men grädde och bär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • madvis 31 augusti 2012

    Gjorde de här förra veckan och de var supergoda! Hela familjen älskade dem, så tack för det fina receptet!

  • morran55 4 november 2012

    Leila Lindholms recept!! Goda. Bra att du delar med dej av det, men det är ju inte skapat av dej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.