Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16st bakformar i papper på en plåt.
Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.
Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.
Klicka ut smeten i bakformarna.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.
Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.
Klicka ut kladdmuffins-smeten i pappersformar.
Kladdmuffins direkt från ugnen. Efter några minuter sjunker de ihop något, till lite sega, kladdiga och goda choklad-kladdmuffins.
jättegoda muffns
Jag har letat efter ett sånt här lättlagat recept länge på lagom kladdiga kladdmuffins. Nu hittade jag det. Superenkelt och supergott!
Jag uppskattar det här receptet jättemycket. Ska försöka göra dem en aning kladdigare nästa gång, men precis som andra har jag letat länge efter ett kladdmuffins-recept. Tack!
verkligen jätte goda och lätta att göra. Tack!
Kanongoda verkligen. Serverade dom med kolagrädde, kolasås och vinbär som dessert. Mycket omtyckt =) Tack för ett kanonrecept..
Helt perfekta!:) var orolig att dom skulle bli för kladdiga med dom var precis lagom för min smak!:)
Detta är mitt favoritrecept, har bakat dessa muffins sen jag var liten och nu har jag även fått min son till att älska dem.
Väldigt gott! har alltid tyckt om kladdmuffins