Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdmuffins

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 16-20 portioner
Skriv ut

Enormt GODA! Dessutom snabba och enkla att göra!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret, låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner smöret, blandningen av mjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt. Blanda till en smet. Klicka ut i formar. Grädda mitt i ugnen, 10-12 minuter, på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • gittan47 9 april 2008

    Hej har provat dinna kladdmuffings och dom var underbart goda. Provade också att lägga i enafteregigt skiva i det var inte så dumt heller.Ger di 5 poäng. Skall göras många gånger.

  • grill 25 juni 2008

    Dom här kladdmuffinas var dom bästa jag gjort..o det är många du får en 5 av mig. skulle det finnas 10p skulle du få det..Tack

  • Heisjo 27 oktober 2009

    Jättegoda! Bra att ta fram till kaffet eller varför inte lyxa till det med en liten klick vanlijgrädde:-)

  • twiddlie 17 augusti 2010

    Åh vilka goda muffins. Som en kladdkaka i litet format, sambon ä l s k a d e dessa, kommer definitivt att göra dem fler gånger. Så lätt och smidigt. En klar femma!

  • Tizzel 20 februari 2011

    fantastiskt goda och lätta att göra. Är inga problem alls att göra dessa glutenfria med jyttemjöl. (tänk på skillnaden i mängden bara) Är nya favoriten hemma, de är supergoda nygjorda men minst lika goda när de fått vara i kylen lite.

  • treets 10 februari 2012

    Hade dem i ugnen i 15 min i stället för 20.. det blev ändå snustorra :( misslyckas alltid med kladd-recept... vet inte vad jag gör för fel....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.