Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klappgröt

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott och syrligt

Ingredienser

Instruktioner

Koka vatten, lingon och socker i 15 minuter, sila det och häll tillbaka saften i kastrullen. Vispa ner mannagrynen och låt koka 6 -8 minuter. Låt svalna, vispa ner vaniljsocker och vispa det så luftigt att det blir rosaaktigt. Serveras kallt med mjölk och socker på, eller med vispgrädde. I Finland äts denna rätt som efterrätt. Själv äter jag den till frukost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.